Project Team: Wea
Event: SIGEP 37th INTERNATIONAL EXHIBITIONAL FOR THE ARTISAN PRODUCTION OF GELATO, PASTRY, CONFECTIONERY AND BAKERY
Usage: Delifrance booth
Floor area: 200 sqm
Visual: Elisabetta Antonucci
Wagner Associati signs the design of the new Delifrance 2017 traveling booth in the trade fairs in Europe: Rimini, Athens and Madrid.
The proportion of classic architectural shapes, the use of natural materials (stone, marble, iron, wood), the modern lines and lighting design give the contemporaneity to the project by merging both tradition and the future.
The modularity and adaptability of each area guarantees the notoriety and identity of the company in all events.
The aesthetic sensibility in merchandising proposes reading the product range through a distribution channel, adapting country-specific features pushing new launches.
Wagner Associati firma la progettazione del nuovo stand itinerante Delifrance 2017 nelle manifestazioni fieristiche di riferimento in Europa: Rimini, Atene e Madrid.
La proporzione delle forme architettoniche classiche, l’uso di materiali naturali (pietra, marmo, ferro, legno), le linee moderne e lo studio della luce manifestano la contemporaneità del progetto fondendo assieme tradizione e futuro.
La modularità e adattabilità di ogni area , garantisce la notorietà e l’identità dell’azienda in tutte le manifestazioni.
La sensibilità estetica nel merchandising propone la lettura della gamma prodotti attraverso canale di distribuzione, adattando di paese in paese le proprie specificità spingendo i nuovi lanci.